Fasaden har tvättats och resultatet blev alla tiders

Hejsan på er alla denna fina dag, det har varit en bra dag för mig och det hoppas jag det har varit för dig också! Jag ska prata med er om att jag fick hjälp ute på mitt lantbruk med en fasadtvätt och det var verkligen inte en dag för tidigt. Jag har haft det här lantbruket i en herrans massa år och en del underhåll har genomförts och annat inte. Fasaden började se väldigt tråkig ut och jag förstod att det behövdes en fasadtvätt, och jag fick hjälp av ett företag som hjälper till inom fasadtvätt i Bollnäs men även i många andra städer, och företaget som hjälpte mig heter Fasadvård Västernorrland. 

När företaget var här så sa medarbetaren att även taket behövde rengöras, och då även takrengöring är något som Fasadvård Västernorrland ägnar sig åt så ska de återkomma inom kort och göra det. Huset såg helt annorlunda ut, i alla fall efter att fasadtvätten var genomförd, det var bra att det äntligen blev gjort och jag undrar varför jag inte anlitade Fasadvård Västernorrland långt tidigare. Jag är noga med att tvätta bilen men fasaden struntade jag i fullständigt i, men nu ska det bli ändring på detta. Jag vet inte när fasaden behöver tvättas igen men det syns ju, så det får bli när det behövs helt enkelt. Om ni befinner er i Bollnäs och behöver hjälp inom fasadtvätt kan jag inte tänka mig annat än att ni kommer att bli lika belåtna med det här företaget som jag. Glöm inte av att rengöring av tak och fasader förlänger livslängden på dessa och höjer fastighetens värde. Det var allt för denna gång och undrar ni över något mer om detta kan ni höra av er till Fasadvård Västernorrland. d.