Gräsklippning inför nästa sommar

Tjenare bloggen! Nu börjar minsann kylan hitta hit och det är inte så att man välkomnar det med öppna armar direkt utan jag hade gärna haft några varma dagar till innan hösten välkomnas. Det har varit en fin sommar men där jag spenderat en del tid i sommarstugan på Gotland, men jag har också varit hemma en hel del. Är det någonting som jag har lärt mig med att ha två stycken olika hushåll att ha hand om, så är det att man emellanåt kan behöva hjälp. Gräsklippning är en av de sakerna som jag inför nästa sommar ska se till att inte behöva göra själv. Det räcker att ha en gräsmatta som behöver klippas och så nästa år tänker jag faktiskt be om hjälp för att få gräsklippning till min sommarstuga. Hemma där jag bor i vanliga fall så har jag en åkgräsklippare som jag kör runt med, så där är det inte nödvändigt med någon hjälp. I sommarstugan däremot har jag fått gå runt med en klassisk gammal gräsklippare så där kan det nog behövas lite assistans. Det går väl ann att klippa gräset någon gång ibland men när det blir så mycket som det var detta året så är det för mycket. På sommaren och när det är semester så lägger jag hellre tid på annat än gräsklippning, det finns också så mycket andra saker som behöver hållas koll på istället. Att klippa gräset är något som alltid behövs speciellt när det börjar bli lite varmare ute, då växer det som bara den. Det är nästan så att man behöver klippa gräset varje vecka för att alltid hålla det i bra skick, men jag tror att jag kommer beställa gräsklippning en gång varannan vecka istället. Om det inte skulle räcka så får jag i sådana fall utöka till varje vecka. Ha en fin dag nu allihopa!